Mercedes-Benz S-Klasse: Problemen met orginele telefoon

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320cdi

Heb hier een s320 cdi staan van een nieuwe klant en die man heeft net deze wagen gekocht, maar zn auto telefoon werkt niet.
Op de hoorn in de armsteun kan ik hem niet aanzetten en krijg geen stroom op de stekker,had even gemeten bij een C die er toevallig stond met zo`n zelfde telefoon en daar kreeg ik wel stroom op de stekker.
Ook geeft ie aan op het instrumenten paneel telefoon nicht gesteckt, heb geen idee waar die melding naar verwijst.
Heb al even vluchtig gekeken waar de regelkast van de telefoon zat maar zag hem zo even niet.
Dus als iemand een idee heeft waar ik die regelkast kan vinden en wat die melding betekend dan verneem ik het graag van jullie.

Alvast bedankt.

Mvg Arian

Seatje

Geplaatst door Seatje (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

de telefoonregelkasten zitten achter in kofferruimte onder zwarte kunstof plaat achter de achterbank voeding schema (zekeringen) zit bij reserve wiel gereedschap Waarschijnlijk praat je over nokia telefoon als dit zo is de voeding/massa pin in de houder gaat wel eens stuk meestal nieuwe telfoonhouder en dan werkt ie weer. Ook moet de telefoonhouder geschikt zijn voor dit toestel niet alle nokia toestellen werken op deze craddle check craddlenummer controleer bij MB of deze tel bij deze craddle kan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.