Mercedes-Benz S-klasse 2006: Problemen met vering en startmotor

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 273961, Motorinhoud (cc): 5500, Vermogen (kw): 285

Vorige week een W221 S500 gekocht.

De auto rijd goed alleen als ik hem start en ga rijden dan hoor ik een schaarsend geluid als ik over een drempel rijd ook vind ik dat de auto schommeld als ik over een wat slechtere weg rijd.
Zo ook maakt de startmotor een schaarsend geluid bij starten auto.

Maar dit doet die niet altijd meestal is het gewoon starten en rijden en merk ik niks aan de auto.

kareltje1984

Geplaatst door kareltje1984 , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Startmotor, daarvan blíjft de bendix vermoedelijke van hangen , voor de rest zóu ik de auto uit laten lezen , of de vering wel goed werkt .

    Het rare is dat die het niet altijd doet zo ook met de vering ik heb hem uit laten lezen maar daar was ook niks uit te halen alleen de accu was wat aan de lage kant - kareltje1984, 1 jaar geleden

kareltje1984, 1 jaar geleden

Nieuwe accu geplaatst deze was aan vervanging toe maar het probleem blijft zich voordoen.
Zit zelf te denken aan de draagarmen of iets dergelijks alleen ik vind het vreemd dat die het de ene keer constant doet en de andere x dat je hem helemaal niet hoort.

Iemand hier ervaringen mee??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.