Mercedes-Benz A-Klasse: radio code

Bouwjaar: 1999

Ik heb een Mercedes A 140 in Duitsland gekocht,
hierin zat een spelende originele radio "audio 10 CD"
Bij het verwisselen van de accu is de spanning er vanaf geweest
en geeft de radio nu "code" aan.
Via het chassisnummer heb ik van de dealer een code gekregen
die niet werkt, vermoedelijk is achteraf een andere radio ingebouwd. Kan iemand helpen ?? Groetjes Rob


model radio A 170 820 01 86 modelno. MF2199
S/NO.AL 2199 X 03 87629 (B)

RoKo10233

Geplaatst door RoKo10233 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb zelf nog een Navigatieradio liggen met het zelfde probleem,ik hoop dat iemand er een oplossing voor heeft, bij het wisselen hebben ze de stamkaart van de auto niet aangepast zodoende werkt de code niet meer, ze zien het nu als een gestolen Radio.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

als je met de chassinummer van je radio of neem je radio gewoon mee naar de dealer ,dan moeten ze die code ook kunnen opvragen aan de hand van de nummer op je radio.
veel succes

HuGoBoSs (0), 18 jaar geleden

of je gaat langs Jetcars in Rotterdam die halen voor 50 euro die code eraf heb het zelf niet gezien maar gehoord je kan ze natuurlijk even bellen voor 50 euro heb je geen nieuwe radio
suc6 alvast

RoKo10233 (0), 18 jaar geleden

Helaas, ik was met de radio bij de dealer maar deze kan de code niet opvragen, het enigste wat ze willen doen is de radio innemen, deze naar een audio service centrum opsturen en daar de code laten verwijderen/inlezen voor het bedrag van 120 euro. Dit bedrag vind ik wat extreem. Zitten natuurlijk 2X verzendkosten in, maar toch.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zal morgen proberen de code te achterhalen aan de hand van de serienummer die je hebt gegeven.,ik laat nog iets weten.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

sorry het is niet gelukt helaas.

RoKo10233 (0), 18 jaar geleden

Bij mij is het wel gelukt. Ik heb via de site van Becker een mailtje gestuurd met alle radiogegevens. Bleek deze radio geen Becker te zijn maar een Alpine. Toen naar de site van Alpine, via een mail het probleem uitgelegd, kreeg snel bericht terug van een vriendelijke medewerker dat hij de bewuste code had maar dat hij die (vanwege fraude) alleen via de mercedes dealer wilde doorgeven. De radio weer naar de plaatselijke MB dealer gebracht, zij hebben telefonisch contact opgenomen met Alpine (Belgie) en een dag later had ik de goede code zonder bijkomende kosten. Lof voor de MB dealer en Alpine

hendriks4311 (0) PRO, 18 jaar geleden

een radio of navigatie zonder code bel 06-55114485 RKL IN UTRECHT

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.