Mercedes-Benz B-Klasse 2008: Radio en cv

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ?, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 88

Twee problemen.
De autoradio doet niets meer. Er wordt kortsluiting gemeld op de computer.

De centrale vergrendeling vanaf de sleutel doet het niet meer. Na nieuwe batterij ook niet en ook niet vanaf reservesleutel met nieuwe batterij. Bediening vanaf de deur zelf werkt wel..

gijs.van.krugten@gmail.com

Geplaatst door gijs.van.krugten@gmail.com (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (205), 4 maanden geleden

Dan zou ik eerst eens in de zekeringkasten (in de auto en onder de motorkap) kijken welke zekering voor beide functies is en die controleren. Dat verhelpt niet de sluiting naar massa die de computer meldt, maar als beide functies één zekering hebben weet je wel waar je moet zoeken voor de oorzaak.
En als voornaamste oorzaken voor de gemelde sluiting naar massa kun je eens kijken naar waterlekkage in de auto, de bedrading in de deurdoorvoer en die van de achterklep. Die bedrading lijdt het meeste bij normaal autogebruik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.