Mercedes-Benz Vito 2000: Radio geluid valt weg met remmen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 611.980, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 90

Ik heb een probleem met de auto radio. Zodra ik de wagen start werkt de radio bij stilstand ook maar zodra ik rij en ga ramen is het geluid weg maar zodra je de rem los laat doet die het weer heel hinderlijk. Ook afentoe net scherpe bochten wil die ook stil slaan. Ik heb van alles al geprobeerd nieuwe aarde maken en nieuwe plus maar dan blijft het probleem het zelfde. Heb de multi meter op de draad gehouden en als ik rem sta die op nul daarna weer Op spanning. Wie weet wat dit kan zijn.

Aprcleaning

Geplaatst door Aprcleaning (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

In de zekeringkast aan de stuurkolom zitten drie zekeringen die met de radio te maken hebben...misschien zit daar een los contact..
Zekeringen F8, F10 en F15

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.