Mercedes-Benz B-klasse: remblokken helemaal opgebrand

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 180 cdi

heeft iemand ooit na een displaymelding geen eps, geen abs ooit na 200 meter en bij laag vermogen (wou niet harder dan 40 km/uur rijden) zijn remblokken opgebrandt ? Voertuig is nieuw (3000 km) en concessionaris wil wel de depannage en electronica in waarborg nemen maar niet de remschijven.

mb65+fan

Geplaatst door mb65+fan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

U heb 2jaar garantie en op die km zeker en omvat ook remschijvenen en blokken als de oorzaak door het voertuig is veroorzaakt. dealer kan dat perfekt bij mercedes in garantie indienen als de goede wil aanwezg is ( electronica wel en de rest niet -heb mij bedenkingen)
anders meld u dealer dat ge een mail of brief na mercedes gaat sturen met u klacht voor een goede oplossing
optie :veranderen van dealer in toekomst overwegen misschien ??

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Als de auto niet harder ging dan 40km/uur en je voldoende gas gaf dan lijkt het erop dat de remmen gewoon vast stonden.
De versleten/verbrande blokken en schijven zijn dan een gevolg van de storing en vallen mijns inziens gewoon onder de garantie.
Zeker gezien de kilomterstand van 3000. Remblokken en schijven moeten veel langer meegaan en waren dus eigenlijk nog als nieuw.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.