Mercedes-Benz A-Klasse: Remmen A Autm.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: A 170

Sinds 4wkn zijn m,n ouders in het bezit van een nieuwe Mercedes A klasse. Nu doet zich het volgende probleem voor,de achter remmen (schijven) blijven geroest. Bij de dealer geweest en die meld doodleuk dat het normaal is??? De auto is voorzien van een automaat en zelfs na een aantal keer hard remmen blijven de schijven gewoon bruin.Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn??? Bvd H.S

H.Honda

Geplaatst door H.Honda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

remdruk begrenzer werkt niet. onmiddelyk terug naar garage .achterrem werken niet.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de schijven zelfs na een paar keer flink remmen nog roestig zijn betekend dat idd dat er geen remdruk aanwezig is. Bedenk wel dat je wel een aantal malen moet remmen om het eraf te krijgen. En buiten dat zijn ze in nederland met z'n regen na een nacht gelijk weer rood van de roest, op zich een normaal verschijnsel. Maar na te hebben geremd moet de roest tpv de blokken er wel degelijk af zijn.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.