Mercedes-Benz C-Klasse: resetten

Bouwjaar: 2001

Ik ververs alle 10.000 Km zelf de olie van mijn motor.
Weet er iemand hoe ik de aanduiding op het dashbord van het onderhoudsinterval terug kan resetten ? danku

tuli

Geplaatst door tuli (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mick7828 (0), 18 jaar geleden

CONTACT OP stan II Druk herhaaldelijk op de meest linkse knop op je stuur (linkerkantstuur) totdat alle kmstanden worden weergegeven dag en totaal, druk dan herhaaldelijk op het bovendste knopje aan de linkerkant van je stuur totdat het service symbool word weergegeven en het aantal kmters totaan de volgende beurten, druk daarna dat knopje 'R' in (3sec vasthouden): dan vraagt ie of je de service interval wilt terug stellen druk dan 'R' in om het te bevestigen Laat knop R los en druk binnen 5 sec weer knop 'R' in houdt vast totdat de nieuwe service interval word weergegeven en klaar (contact af)

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

staat allemaal keurig omschreven in het instructie boekje, read the manuel. ps Mick heeft gelijk hoor maar je had het zelf uit kunnen zoeken

tuli (0), 18 jaar geleden

ok ik heb het gedaan en het werkte bedankt mick-s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.