Mercedes-Benz Sprinter: resetten service interval

Bouwjaar: 2001

Hallo, weet iemand toevallig hoe je bij een sprinter 313 cdi met sprintshift de service interval reset? Kan dat met alleen de knopjes op het dashboard, of moet ie echt aan de computer?

vtwin

Geplaatst door vtwin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jansen48 (0), 18 jaar geleden

Zet de wagen van het contact af
Houd de knop links naast de Km teller (kan ook een knop zijn met het opschrift”Km”) vast tijdens het inschakelen van het contact.
Na 10 sec. verschijnt de nieuwe interval, en er klikt een geluid signaal, laat de knop nu los, en zet het contact nu af.

Dit zou het moeten zijn.

vtwin (0), 18 jaar geleden

ik heb het geprobeerd, maar de interval reset zich niet. hij blijft maar staan op 99999. Waarschijnlijk dan toch aan het infuus bij de dealer?

jakobs4863 (0), 18 jaar geleden

je moet hem op het steeksleuteltje zetten met de km knop en dan inhouden even van contact en weer op contact 10sec vasthouden slaat hij om en er staat weer 23.00km.

vtwin (0), 18 jaar geleden

Bedankt. Ga het morgen meteen proberen.

jakobs4863 (0), 18 jaar geleden

en is het gelukt? het klinkt mischien raar (mercedes he) maar soms moet je gewoon een stukje gaan rijden en dan weer proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.