Mercedes-Benz C-Klasse: rookt behoorlijk en komt traag op

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Help help help mijn mercedes die rookt (zwarte rook)verschrikkelijk bij het optrekken het ergst en daar na iets minder maar rookt continue.Heb echt spijt dat ik deze mercedes hebt gekocht.Ben nu al meer als 3 duizend euro kwijt aan het vervangen van delen en uitlezen wordt er gek van.
Heb hem al 7 keer laten uitlezen en er is niemand die mij kan zeggen wat het is.
De meeste mercedes expert zeggen lucht massa meter terwijl ik er al een nieuywe in laten zetten.Andere zeggen het vacuumpompje die ervoor zorgt hoeveel lucht in de turbo komt.die ook al vervangen maar weggegooid geld niets verholpen.Dit is nu mijn recente probleem de ene keer heb ik power de andere keer als ik in zijn een ben en wil optrekken moet ik het gaspedaal vol intrappen voor hij iets begint te rollen zodra ik het in zijn een hebt gaat ie wel maar met een verschrikkelijke zwarte uitstoot.IK durf op de snelweg bijna geen gas meer te geven van schaamte.Ben einde raad is er iemand die denk te weten wat de oplossing is.

alvast bedank.
feba

feba

Geplaatst door feba (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

hallo, ikzelf had dat probleem ook... heb 4 injectoren vervangen en regelmatig injectorreiniger toegevoegd. probeer met die reiniger en kijk maar of het helpt. injectoren kunnen het ook zijn. succes. bij mij is het probleem verholpen.

feba (0), 15 jaar geleden

OK zal ik proberen weet ji mischien hoe het spul heette die jij gebruikte.

Ron10345 (0), 15 jaar geleden

forte... is een reinigingsmiddel die elke mercedes bij elke onderhoudsbeurt meekrijgt (naar zeggen).

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Zit de slang van de intercooler goed gemonteerd of is de slang
misschien beschadigd (lees lek).

Succes, Pascal

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Controleer ook de klepjes onderin het spruitstuk, kijk of ze er allemaal nog in zitten en of ze bediend worden als je gasgeeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.