Mercedes-Benz C-Klasse: rubber vervangen schuifdak

Bouwjaar: 1993

Ik heb een c-klasse met een schuifdak erin. Nu wil ik het rubber vervangen. De garages (dealer Den Haag en Leiden) vertelden dat het wat meer werk was dan alleen het rubber eruit halen en erin duwen. Maar bij het magazijn bij de dealer zei men dat dat onzin was en dat het rubber zo erin te zetten is zelfs met weinig kennis.

Ik heb het rubber meegenomen maar voordat ik ermee aan de slag ga wie heeft dit eerder gedaan en kan ik problemen verwachten of is het een kwestie van oude eruit een nieuwe erin duwen?

Riccardo

Geplaatst door Riccardo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het een orgineel Webasto dak?
zoja, betreft het het rubber van de zijkant de zogenaamde baarden of om het achterste rubber?
In het laatste geval moet het komplete dakje eruit, en dan ben je nog weleventjes bezig

Riccardo (0), 19 jaar geleden

Het is dat rubber geheel rondom wat je dus ook ziet als je van bovenaf kijkt op het dak. Het is rubber met inderdaad dat zachte spul erop. Is dit wel te doen?

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry, deze ken ik nog niet.
'K zal d'r eens op lettten.

vwhobbyist (0), 19 jaar geleden

Hoi,

Ik wil het rubber ook vervangen.
Weet je inmiddels hoe dat moet?
Hoe krijg ik het dakje er netjes uit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.