Mercedes-Benz 190: ruitenwisser mercedes type 190 (1989) werkt alleen in hoogste st

Bouwjaar: 1989

Hallo,

Ik heb een probleem dat de ruitenwisser in het begin alleen in de hoogste stand werkt. Nadat de wisser een tijdje in deze stand heeft gestaan, werken de twee anderen standen ook. Na enige minuten vallen die weer uit en moet ik weer op de hoogste stand overgaan. Wie kan mij helpen. Ligt het aan de schakelaar? zo ja hoe haal ik die uit elkaar. Stuur losmaken?
Graag een helpende hand.

Groet en bd Cees

ceever

Geplaatst door ceever (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Cees is het wissysteem goed gangbaar . Haal die roosters rond de wisser eens weg en voel hoe warm die motor wordt? Je hebt die motor er zo uit en kijk of ruik of hij al verbrand is. Relais en of schakelaar wisselen kan later alsnog . Eigen ervaring. Je kan die onderdelen niet meer retourneren. succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.