Mercedes-Benz S-Klasse: S-600

Bouwjaar: 1997

HALLO IK BEN VAN PLAN EEN S-KLASSE 600 AAN TE SCHAFFEN WAAR MOET IK OP LETTEN DE AUTO HEEFT 2 TON GEDRAAID EN ZIET ER HEEL GOED UIT. HOE ZIJN DE MOTORBLOKKEN, VERSNELLINGSBAK,ACHTERAS,ROEST ?? EN WAT ZIJN ZE NOG WAARD. HIJ HEEFT WEL ALLE OPTIES.OF IS HET BESTE DAT DE AUTO MISSCHIEN ANWB/DEKRA KEURING KRIJGT.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

wij hebben in ons garage al een S600 gehad met 500 000 km en de motor draaide nog als nieuw .een van de betrouwbaarste motoren denk ik . wel had deze wagen al een nieuwe automaatbak gehad.
2 ton dan zijn waarschijnlijk de ophangingsarmen vooraan aan vervanging toe als dit nog niet moest gebeurd zijn .
motorblokken zullen weinig afgezien hebben mits deze motor zo zacht draait.
veel succes

flow (0), 19 jaar geleden

m.b sterretje hoe is het elektronich gedeelte van die auto, dan bedoel ik het inspuit systeem en alles er om heen want ik heb ook een E280 w210 gehad maar dat was aleen maar ellende voor honderde euro's aan repareerd en nog niet goed lopen.

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

bij deze 600 waar ik het over heb geen problemen gehad over elektronica,in het algemeen weinig klachten bij het 140 type ,de nieuwe V12 is wel pakken minder qua betrouwbaarheid

flow (0), 19 jaar geleden

okee mb sterretje bedankt voor de info ik ga deze weekend de auto goed bekijken.

flow (0), 19 jaar geleden

als je nog iets te binnen schiet wil ik dat natuurlijk graag horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.