Mercedes-Benz E-Klasse: schakeling boite automatic

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: type w 211

Beste. Onlangs heb ik mijn mercedes e 220 cdi type 211 van 2002 laten tunen ,natuurlijk in het begin wou ik eens weten wat verschil maakte en resultaat boite schakelde niet meer op of af. Contact af gezet terug gestart en alles was terug ok .Maar nu schakelt de boute al niet maar van het minste sportief rijden als hij moet overschakelen blijft hij in de zelfde vitesse rijden.,en bij lange ritten als de boite goed warm is valt de boite vlugger uit.Kan dat verholpen of hersteld worden en wat is de oorzaak?Zou toch niet mogen bij zo een duure klasse wagen.
Heeft hier soms iemand ervaring mee.
mvg patrick

slebon 1

Geplaatst door slebon 1 , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

poppekast PRO, 12 jaar geleden

denk dat je je eerst eens moet gaan afvragen of de auto wel goed getuned is als die daarvoor geen last had zit het waarschijnlijk in de software van de tuner

cindy1974 PRO, 12 jaar geleden

ik zou inderdaad eerst de tuning er weer aflaten halen en de oude software terug plaatsen.bekend euvel van de automaat bamken van mercedes zijn dat het electronische gedeelte vd bak kapot gaat.zijn klepjes die je ziet zitten als je de pan eronder uit haalt,pas op met het loshalen deze moeten op de zelfde volgorde gemonteerd blijven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.