Mercedes-Benz C 180: Schokkend Rijden Ploffen!!

Bouwjaar: 1995

hoi mensen!!
ik zit met mijn mercedes die ineens gek begon te doen hij ging schokkend rijden alsof hij geen verbranding had nou goed bouchies gehaald vervangen!! liep hij goed voor 30 min toen begon hij weer!! orginele bouchies gehaald van de mercedes deed hij het 2 min en toen begon hij weer te happeren!! en heb een vermogen verlies top zou wel lukken denk ik maar het optrekken kan niet volgas reageert hij niet meteen op!!! Help!!

groeten Sam bvd, Dank

pulpfiction

Geplaatst door pulpfiction (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

luchtmassameter misschien defect.

pulpfiction (0), 19 jaar geleden

hmmm ik weet echt niet wat het is het lijkt wel dat hij die bouchies doorbrand ofzo dat hij teveel stroom door laat zou dat kunnen maar al die garage's zijn te druk ik wil dit gemaakt hebben ik heb maar 2 dagen de tijd!!!

Hans4040 (330) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt op mijn probleem : stuurapparaat defect.
Uit lezen laten bij de dealer , kost +/- ¤35,=.
Succes,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.