Mercedes-Benz C-Klasse: slaat af na starten,

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

Hallo

Ik heb een mercedes c 220 cdi station binnengekregen met het volgende probleem.

Auto start normaal, slaat aan en slaat even later weer af. (ongeveer 100 meter rijden) De auto doet dit zowel warm als koud.

auto wil dan niet weer aanslaan, na 10/15 minuten wachten wel weer. dan blijft de auto wel lopen, en onder het rijden is er verder niks aan te merken. Het is een handgeschakelde auto. Bij Mercedes uitgelezen en een printplaat vervangen (waarschijnlijk een relais) maar klant weet niet welke of wat. (moest wel ingeleerd worden zegt ie) Volgens de dealer bevinden zich er geen storingen in de auto. Indien de printplaat het niet zou zijn denkt men bij mercedes aan een verstuiver. Zou best kunnen, maar misschien dat 1 van de mercedes specialisten hier zo kan zeggen van check dit of dat eerst eens .

gr

Peco Power

Mercury

Geplaatst door Mercury (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

zou eerst de O-ringen aan alle brandstofleidingen en buisje tussen stop ventiel en hogedrukpomp zeker niet vergeten nazien of ze niet plat zijn (lucht mee aanzuigen) en raildruksensor
raildruksensor O- en teflon dichting (setje verkrijg baar 7,5€) zeker goed bekijken
eventuweel de verstuivers lektest (peilglazen) bij starter toerental 10 omw met lekleiding afgeklemd en nokkenassensor stekker er af( ter inlichting--zult u al wel weten vermoed ik groetjes

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

Peco power ; hoe is dit verder verlopen

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

KLant niet weer gezien, dus schijnbaar is ie weer klaar....... of hij staat bij iemand anders.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.