Mercedes-Benz Vito: Slaat plotseling af bij teveel gasgeven op de snelweg.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110cdi

Motor slaat regelmatig af bij veel gasgeven bv inhalen op de snelweg.Na een paar minuten kan er dan weer gestart worden.

k.kloosterman

Geplaatst door k.kloosterman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

is het brandstoffilter niet verstopt

Willem

spanbandje (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb het een keer gehad met een vito die onder het rijden afsloeg, bij vollebelasting, maar bij een laag toerental. dit kwam doordat de raildruk door de lage toeren onder de kritische grens kwam, dit is gekonstateerd op de vermogensbank, daar hebben we dit kunnen simuleren, na controle van de verstuivers op de testbank bleek dat de verstuivers bij de eerste test goed waren, maar bij een tweede testronde trad er toch te veel lekbrandstof op doordat ze warm werden, na montage van twee nieuwe verstuivers was het probleem opgelost. ook had deze klant de zelfde oplossing 10 min aflaten koelen.

succes Marcel.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou idd, nadat je het brandstoffilter gecontroleerd heb, ook de verstuivers controleren op lekhoeveelheid. Bij een te hoge inwendige lekkage wordt de druk te laag en slaat de motor af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.