Mercedes-Benz Vito: vito centraal vergr, binnen verl elec ramen doen niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110cdi

heb een vito met een electr probleem, mensen komen met de klacht accu leeg, alleen tijdens diagnose kom ik er achter , de binnen verlichting brand niet , zowel in de cabine als in de auto./ Wel met de schakelaar aan/uit. centraal vergrendeling doet het niet,zowel fm als centrale schakelaar. lampen knipperen wel bij vergrendelen en ontgrendelen, ramen voor werken goed, klap raam in de cabine la, wel open niet meer dicht ,ra doet het helemaal niet, met star uilezen, geen communicatie mogelijk, , massa in orde, zekeringen heel, linker deur bedrading hersteld, rechter in orde. dacht zelf een beetje aan het stuur apparaat comfort bediening, en hoop een een eventuele gouden tip...

bvd m laanstra

audivw

Geplaatst door audivw (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leon25 (0) PRO, 14 jaar geleden

Moet je eens kijken naar de linkerkabel boom.
Die tussen de deur en A-stijl zit,waarschijnlijk is die over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.