Mercedes-Benz Clk: Slecht Starten Alleen Bij Loude Motor

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 - 100 KW

Heb problemen sinds kort alleen bij koud starten. bij mercedes binnengeweest en allerhande test laten uitvoeren zoals bougies, bobijnen, benzinepomp, batterij schakeldoos, en morgen gaan ze de sleutelcontactdoos nazien. zit ondertussen al aan +- 400 euro nakijkuren.... wie kan mij helpen he rare is dat als hij warm heeft of eens hij begint te draaien na koude start dit probleem is opgelost. dus alleen als hij en nachtje in de garage heeft gestaan en als hij koud is krijg ik hem bijna niet gestart. na en paar keren proberen slaat hij soms aan (soms niet) en als hij effe gedraaid heeft en en beetje warm is zijn er geen problemen. het is en ckl cabrio 2.0 100 kw van 1998. motor loopt als en klokje en voordien geen problemen gehad. juist wel 3 dagen geleden batterijen van reservesleutel naar dagelijkse sleutel overgedragen. heb probleem gekregen nadat ik eens op autostrade 180 heb gereden. ook is er en licht geratel onderaan denk aan aut bak ofwel aan katalysator. alleen bij warme motor. soms wel en soms niet. even uw mening aub groetjes. krukassensor e.d. zijn ook nagekeken maar ze zeggen dat er soms nog storing opzit.

BICHKE

Geplaatst door BICHKE (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

kunnen ze u niet een paar dagen of een week met een nieuwe krukassensor laten rijden en eventuweel met een nieuwe benzine pompreleas en overspannings beveiligingreleas--- daar ik dit soort toestanden wel eens meer tegen kom en op deze manier al mening maal tot een oplossing ben gekomen ---- dan worden de dure zoekuren zonder resultaat tocht vermeden en de hoger vermelde onderdelen zijn bij ons op die week toch ook niet versleten

succes

BICHKE (0), 14 jaar geleden

zal morgen eens voorstellen. groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.