Mercedes-Benz Vito: slecht trekken vito 108

Bouwjaar: 1998

Geachte problemcarleden
Mijn vito 108 d is nooit een snelle wagen geweest echter hij heeft altijd voldoende trekkracht gehad om de caravan naar zijn vacantie bestemming te trekken.Nu, sinds een 3 maanden mis ik trekkracht.Ik heb uiteraard de olie,brandstofen luchtfilter al vervangen, echter zonder succes.De kilometerstand is 179000 en ik rij rustig en altijd goed warm. Wie heeft voor mij de gouden tip. Alvast bedankt.

koekie6342

Geplaatst door koekie6342 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

misschien katalisator verstopt

koekie6342 (0), 18 jaar geleden

Hoi Martin.Mijn auto is niet voorzien van een kat.Roger Coemans

janus5151 (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk ff of ie volgas komt
geven nog wel eens problemen met mechanisme

jabazuin (0), 18 jaar geleden

Zijn de verstuivers wel in orde, want dan zakt het vermogen ook als een baksteen.

frans1524 (0) PRO, 18 jaar geleden

Negen van de tien keer zijn het de dempers in het gasmechanisme. Deze twee vervangen (met wat geduld want het is lastig) en het is waarschijnlijk over.

koekie6342 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de tips. De onderste gasveer van het gasmechanisme was helemaal rot. Deze is nu verwijderd en de auto loopt weer als vanoud
Groeten Roger Coemans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.