Mercedes-Benz C-Klasse: Slechte start na stilstaan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hoi ik heb een c250 turbodiesel, de auto rijdt prima, maar heeft soms s'ochtends geen zin om te starten. Het lijkt op een vacuum probleem, ik heb de auto weggebracht waar er een leiding vernieuwt is. Maar als ik de auto een of 2 dagen stil laat staan start deze weer moeizaam. Doorstarten en dan begint ie langzaam te pruttellen. Als de motor eenmaal loopt start de auto de hele dag prima. Iemand een idee waardoor dit komt?

harmen4144

Geplaatst door harmen4144 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hodejong (0) PRO, 14 jaar geleden

Alle O -ringen van de brandstofleidingen vervangen ( je kunt ook nieuwe bestellen bij de dealer, kosten vallen mee ) Vergeet niet ook het brandstofvoorfilter te vervangen ( zit op het brandstoffilterhuis )

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

brandstof voorverwarmer vervangen in de cilinderkop (aan 1 en 2 cilnder gloeibougie's ) alle plastiek leidingen + o-ring op voorfilter ook mee vervangen
succes

harmen4143 (0), 14 jaar geleden

Hoi sorry voor de late reactie, ik was op vakantie, ik ga beginnen met de o ringen te vervangen, laat nog weten hoe het afloopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.