Mercedes-Benz C-klasse 2003: Sleutel behuizing

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 271 946, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 105

Beste lezer,

Vandaag heb ik een W203 van 2003 gekocht waarvan de sleutelbehuizing van beide sleutels kapot is. Weet iemand een adres waar ik de behuizingen voor een redelijk net bedrag kan laten vervangen, het liefst in Gelderland?

Kan het zelf wellicht ook wel maar wil niets verprutsen en ik zie dat er veel exemplaren zijn die op elkaar lijken en wil ook niet de verkeerde bestellen. Dan liever een paar euro meer betalen en laten doen door iemand die exact weet hoe dit het beste te doen.

Alvast dank voor de reacties!

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 1 maand geleden

Er zijn genoeg bedrijven online; zoek maar eens op "autosleutels".

Aristoteles, 4 weken geleden

Ik heb het zelf opgelost. Op AliExpress heb ik twee behuizingen besteld, inclusief verzenden voor totaal 11 euro. Binnen een week waren deze binnen, en met behulp van een filmpje op YouTube heb ik het binnenwerk overgezet. Het zijn solide behuizingen, knopjes gaan iets zwaarder maar voor mij juist fijn. Dit omdat ik de sleutel altijd in mijn broekzak heb en het nog wel eens gebeurt dat de auto ontgrendelt als ik buk o.i.d. Dat gebeurt nu dus minder snel.

Tip voor een ieder, gewoon zelf bestellen bij AliExpress en zelf vervangen! Eitje!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.