Mercedes-Benz Sprinter 2017: software

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Vermogen (kw): 120

Ik zou de taal instelling van het multimedia systeem van Duits willen wijzigen naar Nederlands. Via de knopjes op het stuur heb ik de taalinstelling gevonden. Daar kan ik een keuze maken uit Duits Frans Engels en Italiaans, maar helaas staat Nederlands er niet tussen. Betekend dit dat het niet mogelijk is om de Nederlandse taal in te stellen of is er misschien nog een andere oplossing voor mijn probleem? Ik denk dat dit een software matig probleem is. Zou ik misschien ergens een Nederlands software pakket kunnen laten installeren?
Ter informatie, het gaat om een Hymer Mercedes camper die ik zelf vanuit Duitsland heb geïmporteerd.
Alvast dank voor mogelijke reacties.
Groet adbes50

Geplaatst door

adbes50 (60)

al 1 dag lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik denk dat je dit het beste bij de dealer kunt vragen.

Plakkie 800
vip badge

1 dag

Ik ben vanmorgen bij de Mercedes dealer in Alkmaar geweest, deze verwezen mij naar de bedrijfswagen Mercedes dealer in Warmenhuizen. Deze gebeld, omdat dat niet helemaal naast de deur is. Antwoord van de bedrijfswagen dealer is dat dit heel moeilijk zal worden. eigenlijk ben ik daarmee niet echt verder ☹️

adbes50 60

1 dag

Wij hebben een aantal caddy’s op de zaak met het zelfde probleem.
Deze is ook in het Duits.
Volgens de dealer is dit niet te wijzigen ook niet met een update.
Dus ik ben bang dat je dit zult moeten accepteren.

Plakkie 800
vip badge

23 uur

Dat zou jammer zijn. Ik heb hierover ook een vraag uit staan bij de Mercedes importeur. Ik laat t.z.t. weten wat hun reactie is. Thanks voor zover.

adbes50 60

21 uur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.