Mercedes-Benz 300 Oldtimer: speling

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

i heb een 123 station en ik heb speling in heb speling in het stuur er zit stuurbekrachtiging op is dit bij te stellen hij is van 1985 ik hoor van jullie ps heeft iemand ook een schema van het vacuum systeem en een vacuum meter .

gabcars

Geplaatst door gabcars (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300 Oldtimer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 12 jaar geleden

Speling is inderdaad af te stellen met een afstelling op stuurhuis. Alleen het probleem is, dat de speling in de middenstand het grootst is. Ga je hem afstellen, dan moet je er op letten dat hij in de uitslagen naar links en rechts zwaar kan gaan.

gabcars (0), 12 jaar geleden

okee alvast bedankt ik ga het broberen

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

best door een vakman laten doen dan.
gr

gabcars (0), 12 jaar geleden

okee.bedankt ik denk dat ikdat maar ga doen nogmaals bedankt gv

klaasqatar (0), 12 jaar geleden

zet de voorwielen van de grond, op het stuurhuis zit een imbus die wordt geborgd door een moer(sleutel19), draai de moer los, en draai de imbus een kwartslag uit, test met sturen hoe 1.de speling is, 2.of het stuur niet zwaar gaat draaien in beide uiterste standen.
De imbus met borgmoer bevindt zich bovenop het stuurhuis.

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Idd niks moeilijk aan, borgmoer los en met kleine stapjes verdraaien en weer borgen, we steeds weer op de wielen zetten voor het juiste gevoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 Oldtimer of stel zelf een nieuwe vraag.