Mercedes-Benz Sprinter: Sprinter 311cdi blijft niet draaien

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Wie kan mij raad geven? Bij het wegrijden viel de motor stil en ging EDC lamp branden. De wagen startte al moeilijk, maar dat heeft hij soms meer dat hij na twee, drie keer eerst aanslaat. Brandstoffilter vervangen en ontlucht en daarna startte hij weer. Heeft ongeveer 10 minuten stationair gedraaid en viel weer stil. Zelfde procedure gedaan met brandstoffilter en er kon weer gestart worden. Maar valt telkens na ongeveer 10 minuten stil. Soms met EDC lamp, soms ook zonder dat dit lampje gaat branden. Kan iemand mij verder helpen. Tijdens het draaien reageer de wagen op gasgeven en heeft hij ook vermogen, maar valt telkens weer stil.

donkie

Geplaatst door donkie (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

donkie (0), 10 jaar geleden

Probleem momenteel opgelost, systeem volledig ontlucht en wagen blijft lopen en ook rijden. Hopelijk blijft het zo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.