Mercedes-Benz C-Klasse: srs kinderzitherkenning

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Beste mensen

ik heb een probleempje met mijn c klasse het probleem is dat af en toe de srs lampje gaat branden en heb het uit laten lezen kinderzitherkenning defect , ik had al eerder op dit forum gelezen dat ze de kinderzitherkenning bij de dealer kunnen uitzetten maar die wilden dat niet doen maar van een monteur kreeg ik de tip dat het goed zal kunnen komen om er een weerstandje tussen te doen maar hij wist niet welke ? dus mensen hebben jullie een tip voor mij om het goedkoop mogelijk op te lossen ?

dennis2734

Geplaatst door dennis2734 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Op die manier kun je het lampje wel uitschakelen(met een weerstandje) maar is niet uit te programmeren. Oplossing met een weerstandje is nu even goedkoop maar als je airbags rechtsvoor afgaan terwijl er niemand zit of er niet uitkomen terwijl er wel iemand zit als er wat gebeurt heb je spijt en dat is wel wat er gebeurt. Het gedeelte wat stuk is is namelijk de zitherkenningsmat. De kinderzitherkenning zit daaraan vast maar gaat niet stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.