Mercedes-Benz M-Klasse: start niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270cdi

auto heeft sinds kort een probleem met spanningsvoorziening.Na het aanzetten van contact branden alleen lampjes van airbag en srs,ook speelt de radio,maar verder doet de auto helemaal niets meer.Heb geen binnen-
verlichting,start niet,alle elektr. componenten in auto werken niet.Wel heeft klant een parrot laten inbouwen.Na
loskoppelen parrot doet de auto nog niks.
Heeft iemand een idee ?

autopunt

Geplaatst door autopunt (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

autobedrijfcocar (0) PRO, 15 jaar geleden

Contactslot kapot, even meten achter op cs, bijna 100% succes

autopunt (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken.We hebben het probleem ondertussen kunnen lokaliseren.Het probleem zat in de verbinding van de zekeringkast (in de motorruimte) en de computereenheid
die er aan bevestigt zit,hij zit namelijk erop geschoven.De computereenheid vergrendelde niet meer zodat hij eraf kon schuiven.

Groetjes Ronald

b.a.tillema (0), 14 jaar geleden

hoi ronald

Heb zelf een soort gelijk probleem, hoe kan je het constateren ligt de zekeringskast er dan echt af of moet je met de zekeringskast "rommelen"

Alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.