Mercedes-Benz 200: Start niet meer ( probleem sleutel alarm)

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000cc

Mercedes c200 classic start niet. Tijdens het starten brand het rood lampje op de binnen spiegel. Waarschijnlijk te maken met startonderbreking ( orgineel ingebouwd) heb mijn reserve sleutel geprobeerd en doet juist het zelfde.
Weet iemand hoe ik dit kan overbruggen, op de ontvanger komen 2 draadjes (overbruggen van deze 2 zou te een voudig zijn). Waarschijnlijk wordt de brandstof toevoer ofgesloten op de lijnpomp weet mij iemand hoe ik dit eenvoudig kan oplossen van mij mag dat alarm uitgeschakeld zijn want duur kosten wil ik er niet meer aan doen aangezien zijn leeftijd.

bart007

Geplaatst door bart007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 16 jaar geleden

Voor het omzeilen van startonderbrekers en/of alarm installaties wordt op deze site geen oplossing geboden.

Wat je wel kunt doen is de batterijen van de afstandsbediening vervangen en dan de afstandsbediening weer aanmelden op de auto.
Dat doe je als volgt: vervang de batterijen, richt de afstandsbediening op de binnenspiegel en druk 2x kort. Stop de sleutel in het contact en zet dit aan, binnen 20 seconden.
De afstandsbediening/sleutel is nu weer aangemeld.
Werkt dit niet, dan blijft een bezoek aan de dealer over, om de auto te laten uitlezen op eventuele foutmeldingen.

mvg,
Hans.

bart007 (0), 16 jaar geleden

Heb ik reeds al geprobeerd.
Ik zal de twee draden volgen van de ontvanger dan zal ik wel uitkomen waar de startonderbreking zich bevind om eventueel het te overbruggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.