Mercedes-Benz C-Klasse: start onderbreker

Bouwjaar: 1994

Deze auto start niet wij denken dat de startonderbreker niet werkt. Hij gaat gewoon op contact maar geeft geen stuursingaal naar de startmotor. Als je deze wel aanstuurt loopt de auto gewoon.

Merk : key stop
type : kat 4

Wie kan mij hiermee verder helpen , hoe ik deze kan controleren of hij echt stuk is.

m.v.g. bandenman

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Roy10511 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bekend probleem voor mij eens zelfde gehad met zelfde systeem. Stad en land af gebeld maar zijn geen onderdelen voor te krijgen als ik het goed heb. Volgens mij zat dat kastje rechts onder de bekleding van bijrijder waar je de voeten hebt staan!
Daar heb ik toen de draden doorverbonden en toen starte hij direct. Maar bekijk het maar eens. Wij hebben toen het hele systeem eraf gegooit. Klant was het zat. Daarna nooit meer problemen gehad. Succes.

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

kan ook in het contacslot zitten , komt wel eens voor dat het mechanise gedeelte kapot gaat , even openhalen en kijken of je het electrishe gedeelte met een schroevendraaier kunt starten , dan weet je het

Hans4040 (340) PRO, 19 jaar geleden

Dennis,heb jij wel eens het contactslot van een Mercedes gedemonteerd?
"even openhalen"

mvg,
Hans.

hbr (0) PRO, 19 jaar geleden

Werkt de centrale vergrendeling wel? Als deze niet werkt dan is er wat met de pomp cq zekering eruit, dan start de auto ook niet, van de week net hetzelfde meegemaakt. Met vr gr Hero.

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

zeker heb ik dat wel eens gedaan ja , wekr bij de dealer , maar je hebt wel gelijk dat het niet ''even'' is

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

het probleem zat in het contactslot daar was wat afgebroken deze compleet vervangen .

bandankt voor alle tips...

bandenman.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.