Mercedes-Benz Vito 2008: Starte niet bij lage temperaturen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: OM 646.980, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 85

Motor start slecht bij lage temperatuur.

Ik heb er eerst zelf een nieuwe accu ingezet maar dit loste het probleem niet op. Ik ben toen naar een garage gegaan en die hebben hem uitgelezen en zagen dat de rail druk te laag was. ze hebben toen aanbevolen eerst de brandstoffilter te vervangen maar dit hielp ook niet. Daarna ben ik ermee naar een specialist geweest en die wisten het wel....zeiden ze. Eerst de startmotor vervangen maar geen effect. Toen kwamen ze ermee dat ik de verkeerde accu had gekocht en dat er een zwaardere in moest. Hij leek het toen te doen totdat het ineens 2 graden werd nachts. Daarna dachten ze dat het de brandstofpomp was maar die bleek na testen in order.........inmiddels 1400 verder en nog geen oplossing. Ze willen naverstuivers gaan testen maar ik heb gezegd dat ik eerst een second opinion wil want dit schiet niet op. Ik heb ze tevens 3 keer gevraagd of het niet in het gloeisysteem kan zitten, maar ze zijn vrij stellig dat dit bij dit type motor niet nodig is voor de koude start......(lijkt mij raar maar ik ben niet de expert....maar waarom zit er dan in godsnaam een gloeisysteem op?) Iemand een idee ?

Hoek21

Geplaatst door Hoek21 , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.