Mercedes-Benz E 200 D( w124): startmotor doet niets

Bouwjaar: 1995

Af en toe weigert mijn startmotor ook maar enige reactie. Ik heb een infrarood afstandsbediening met startblokkeersysteem en zelfs als het groenelampje op het portier gebrand heeft weigert de de startmotor aan te slaan. Alle andere elektrische circuits lijken ok. Na een tijdje wachten kan het zijn dat hij wel gewoon start...Waar zou dat aan kunnen liggen?

Vanbasserob

Geplaatst door Vanbasserob (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mark175 (0), 19 jaar geleden

koolborstels in de startmotor versleten !!! revisie erop! groetjes Mark

Vanbasserob (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de reactie, maar heb alles al uitgetest, startmotor is ok, contactslot ook, het enige waar het nog zou kunnen zijn is in die startonderbreker denk ik..., weet iemand waar die relais zit?

Vanbasserob (0), 19 jaar geleden

weet iemand hoe die startonderbreking werkt( oregineel van MB) met infrarood afstandsbediening en waar die regelunit zit, is het die misschien onder de achterbank?

peva (0), 19 jaar geleden

Robert,

Is jouw probleem verholpen met een nieuwe startmotor? ik heb het zelfde probleem, meestal start hij maar een enkele keer niet , aanduwen help dan wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.