Mercedes-Benz E-Klasse: Startproblemen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: w210 4matic

Het begon met de remote control van het alarm, werkte niet vervolgens elec. ramen voor R + L en de elec. spiegels die niet meer werkte. Elec. ramen achter werken wel. Nieuwe knop batterij in remote ook niet geholpen. Heb vervolgens accu klemmen losgemaakt, alles weer oke. Echter maar voor een paar dagen. Vervolgens auto op contact diverse zekeringen eruit en terug. Weer enkele dagen ramen en spiegels daarna weer shit. Alleen het alarm blijft werken.( remote) Uiteindelijk accu dood en vervangen niewe 100A. Alarm blijft goed, rest werkt toch weer niet.
Auto loopt vervolgens slecht, en geen trekkracht en bij volgas ook geen respons, soort inhouden, benzine toevoer is oke. Automaat schakelt bij lage toeren over, nauwelijks trekkracht bergop soms zelfs "kruipend"
Als ik dan stop auto van contact en opnieuw start trekt die wel weer beter, je kan normaal rijden echter geen echte power. Nu het kouder wordt heb ik het idee dat het direct ook veel slechter is of zelfs niet meer helpt om het "contactsleutel" trucje uit te halen. Verzuim om hem te laten uitlezen !
Vervolgens loopt de multi riem eraf door een lekkende rubber van de oliekoeler. Alles laten reinigen en monteren. Krijg ik te horen dat de oliefilter extreem vuil was, waarschijnlijk nooit/ weinig vervangen ? daarna gaan we de auto starten is het alsof hij maar op enkele cyl. loopt. Stop en start opnieuw blijft hij doorstarten maar slaat niet meer aan. De benzine filter toch ook maar vervangen, was ook erg vervuilt echter geen verbetering. Benzine toevoer is goed.
Lees op de site over soortgelijk combinatie van problemen; contactslot ellende. Ik heb ook de "dikke" sleutel.
Vrees het ergste !
John

deremise

Geplaatst door deremise , lid sinds 10 jaar geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 10 jaar geleden

John, een 2e topic starten over dit probleem heeft geen zin; je kunt gewoon doorgaan met deze http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Daarom is dit topic gesloten en wordt binnenkort verwijdert.

Moderator Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.