Mercedes-Benz E-Klasse 1991: Stoppen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: 6cyl

Hallo daar ben ik weer ik heb mercedes 300d 124 al 16 jaar nu denk maar nu stopt hij niet meer met het contactslot dus moet ik de kap steeds open doen en hem op de motor stoppen wat zou het kunnen zijn en hoe werkt de stopknop .
Groetjes John

weedking

Geplaatst door weedking , lid sinds 14 jaar geleden

4 Reacties

PeterK011, 6 jaar geleden

zit er geen wit potje op de dieselpomp? met een vacuumdarpje erop? , anders trek het darmpje eraf en steek er een lang op , als je motor dan draait moet je er eens aan zuigen, valt ie dan niet stil is dit potje kapot. anders moet je alle vacuumslangen eens nagaan op scheuren.

weedking, 6 jaar geleden

Zit de membraan er boven op want zag ook iets aan de achterkant zitten ik ga kijken of ik een slangetje zie alvast bedankt voor de tip .
Groetjes john

Beste antwoord, geplaatst door weedking, 6 jaar geleden

Ik heb de slangetjes gevonden een zuigt goed en die naar de membraan gaat heb ik aan gezogen maar hij stopt niet hij gaat wel beetje stotteren of hij wil stoppen dus denk dat er wel een gaatje in zit kan dat kloppen .

weedking, 6 jaar geleden

kun je zelf een nieuwe membraan erin maken of moet je hem nieuw kopen kompleet .
Groetjes john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.