Mercedes-Benz A-Klasse 2005: storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 266920, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 70

beste mensen,
ik heb een mercedes A150 benzine van 2005.ik kreeg regelmatig een melding van ESP chek tijdens het rijden en de snelheid gaat niet verder dan 60 km/uur dan ga ik stoppen motor uit starten weer dan gaat hij normaal rijden.andere probleem is ik heb paar dagen geleden twee nieuwe voorbanden dan zeg het boordcomputer chek de tyres er zit genoeg lucht in gebalanceerd en uitgelijnt.ik kreeg dat elke keer dat de lucht niet in orde is.weet iemand van julie wat moet ik hiermee?
groet,
messoud

messoud el baydi

Geplaatst door messoud el baydi , lid sinds 4 weken geleden

2 Reacties

Jeraevers, 4 weken geleden

Bandenspanning reset gedaan?
Ivm de ESP melding de kans groot dat je schakelaar aan het rempedaal de dader is. Maar laat hem eerst uitlezen, kan nog altijd wat anders zijn.

Heino4267, 3 weken geleden

Wat betreft die luchtdrukmelding: kijk in je bandenspanningstabel (bij mij staat die in het tankklepje) wat de minimale en maximale bandenspanningen zijn en ga precies op het gemiddelde daarvan zitten, elk voor de vooras en achteras waarden. Dan zou het opgelost moeten zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.