Mercedes-Benz E-Klasse: struurbekrachtiging

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2148cc

mijn e klasse facelift w210 stuurt redelijk hard zeker bij het parkeren,garagist heeft gekeken olie was goed van servopomp,hij zegt dat het normaal is dat hij zo hard stuurt,maar ik heb al met andere gereden en die draaien veel soepeler,wat zou ik daaraan kunnen doen?

andy vh

Geplaatst door andy vh (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

servopomp druk meten- te laag
gr

andy vh (0), 11 jaar geleden

waar kan ik dat het beste laten meten? is dat bij een mercedes garage zelf
gr

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

normaal zouden die dat moeten kunnen.
gr

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

Als deze auto is voorzien van "parametersteering" (snelheids afhankelijke regeling) kan het een drukklep zijn van de stuurbekrachtiging die defect is en zodoende altijd zwaar stuurd...

Dealer laten kijken...

andy vh (0), 11 jaar geleden

ok ga ik laten doen,bedankt voor de uitleg

andy vh (0), 11 jaar geleden

heb bij mercedes garage laten nakijken..ze hebben andere olie ingedaan,de oude olie was veel te dun..na vertrek bij garage was het sturen veel beter..maar na een maand is het terug het zelfde probleem..wat zou dit kunnen zijn?heeft dit toch met de servopomp te maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.