Mercedes-Benz C-Klasse: Stuur staat scheef

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200E

Geachte vrienden,

bij het rechtdoor rijden met mijn C-klasse staat het stuur scheef, ook rijd ie niet strak rechtdoor. Vooral op slecht wegdek en bij hard remmen moet ik constant bij sturen.

Ik heb er al is naar laten kijken maar bij de ophanging en dergelijke konden ze niks vinden. De banden / velgen zijn niet krom of wat dan ook, het rechter achterwiel staat wel iets schuin naar binnen maar ook daar hebben ze niks speciaal kunnen vinden.

Met mijn Mercedes 190E had ik dit probleem ook, maar heb er toen niks aan laten doen. Toen ik de C-klasse kocht, had ik hier nauwelijks last van, maar het word steeds erger.

Zou dit de stuurpomp kunnen zijn?

mercedes190

Geplaatst door mercedes190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

heb je hem al eens laten uitlijnen,of wielen voor van links en rechts verwisselen

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Alle draagarmbussen, wiellagers en stuur/fuseekogels goed controleren op speling. Controleer de veren of deze niet gebroken zijn. Desnoods naar een andere garage voor een second opinion. Als jij zegt dat het erger wordt, moet er iets te vinden zijn. Als je een achterwiel zichtbaar naar binnen staat is er iets mis. Dus niet mee door blijven rijden, maar goed na laten kijken.

mercedes190 (0), 13 jaar geleden

Goed, ik laat em van de week nog uitlijnen en dan breng ik em naar een andere garage om nog eens naar dat achterwiel te kijken.

Alvast bedankt!

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ben draai dit laatste om. !!! Laat eerst de draaipunten bekijken . Als je het uitlijnen moet onderbreken moet je dit 2 maal betalen. Een goede monteur weet waar hij naar moet kijken. Ook de punten van het subframe. Groeten.

mercedes190 (0), 9 jaar geleden

Probleem is opgelost: Het waren de lagers van de draagarmen. Draagarm is ook vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.