Mercedes-Benz Cls-Klasse: stuur vervangen zonder te moeten resetten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320 cdi

ik moet het stuur vervangen en wil dat alles op het nieuwe stuur ook weer naar behoren werkt.ik hoor dat je het stuur na vervanginging 2 keer naar links en 2 keer naar recht moet draaien en dan later weer in de midden stand? klopt dit?

ericsijbes

Geplaatst door ericsijbes (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 12 jaar geleden

Wat zit er allemaal op het stuur?
Als je alles spanningsloos hebt waarom moet je dan resetten?

Marvin01 (0), 12 jaar geleden

De handeling is stuur helemaal naar links en helemaal naar rechts, dan weer helemaal naar links en weer helemaal naar rechts en dan moeten de meldingen in je combiinstrument weg zijn. ( bijvoorbeeld een esp melding indien van toepassing )

Als je gewoon de sleutel uit het contact laat en de airbag verwijderd en een nieuw stuur monteerd en het contact pas aanzet als alles weer aangesloten zit dan heb je geen foutmeldingen.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.