Mercedes-Benz A 190: stuurhoeksensor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mijn neef heeft een mercedes gekocht en daar dachten ze dat de startmotor kapot was en hebben deze vervangen samen met electrisch contact vervangen waar ze de stuurhoeksensor vervangen hebben en daar bleven er lampjes branden en liep niet meer dan 50km.
Wij kregen een andere stuurhoeksensor mee heb deze vervangen en deed het een tijdje en nu regelmatig gaan de lampjes branden en als we de stuur weer heen en weer draaien doet hij het weer even goed.

zover ik kan zien zit er geen speling op het stuurkolom

ikkewel

Geplaatst door ikkewel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1585) PRO, 6 jaar geleden

Welke lampjes gaan er branden ?

ikkewel (0), 6 jaar geleden

de lampjes BAS/ESP en ABS

Hans4040 (305) PRO, 6 jaar geleden

Als de accuspanning eraf is geweest, moet je het stuur weer inleren;
Dat doe je door met draaiende motor het stuur helemaal naar links en helemaal naar rechts te draaien.
Tevens zal je de ramen opnieuw moeten inleren, door ze helemaal naar onder te laten gaan, 5 tellen vasthouden en weer naar boven en ook 5 tellen vasthouden.

ikkewel (0), 6 jaar geleden

dat klopt is allemaal gebeurt alleen ik moet steeds als de lampjes weer gaan branden het stuur links en rechts draaien dan gaan ze weer uit en kan hij weer harder dan 50

kaleido 1 (1585) PRO, 6 jaar geleden

Dan zou ik hem eens uit laten lezen om te zien of er toch meer aan de hand is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.