Mercedes-Benz C-Klasse: Stuurpomp Mercedes C180

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Als Je De Maximale Stuur Uitslag Hebt
Komt De Olie Van Het Vloeistofreservoir Via De Dop Naar Buiten
Dit Komt Allen Voor Als Je Het Stuur Vast Houd In De Uiterse Stand

Ook Heefd Deze Auto Stroom Verlies Van 0.12 Amp Continu Als De Wagen Is Afgesloten
Dit Stroom Verlies Gaat Soms Ook Naar De 1 Amp Gedrurende Een Korte Periode

Wie Kan Mij Een Advies Geven

B.v.d Tiemco

tiemco

Geplaatst door tiemco (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik neem aan dat je dit met draaiende pomp doet want als deze niet draait is er geen circulatie en zal die inderdaad overstromen. draait pomp wel dan kan het zijn dat het filter gaasje wat in het reservoir zit gescheurd of los zit het gaasje kun je niet er uithalen of wisselen moet je nieuw reservoir plaatsen is niet zo duur iets van 20euro Controleer ook op beknelling van leidingen als vloeistof niet goed kan circuleren heb je hetzelfde effect. pompdruk meten moet ongeveer 225bar zijn als je de circulatie vanaf de H.D zijde blokkeerd (kortstondig om schade te voorkomen)

je stroomverbruik is een procedure voor deze mag niet meer dan 0ngeveer 500miliamp zijn maar het duurt wel even voor de can in rust gaat wacht 20 minuten Wat soms voorkomt zijn cd/dvd wisselaar of command (haal cd/dvd er uit blijft soms draaien) noodstroomaccu van alarmsirene door stekkercorrosie R.V achter kunststof binnenwielkuip. regeleenheid stoelen onder stoel en anders moet je de sam voor onder motorkap links eens van voeding afhalen (onderzijde ) Tja en dan staads een stapje verder met loskoppelen van voedingsvoorzieningen net zolang tot het stroomafname weg is. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.