Mercedes-Benz C220CDI: TANKMETER VOEDING

Bouwjaar: 2000

DE MERCEDES BENZ C220 CDI IS VOORZIEN VAN 2 BRANDSTOFTANKS.
NU GEEFT DE BRANDSTOFMETER NIET GOED AAN WAT ER IN DE TANK ZIT.
NA ENIGE METINGEN ZIJN WE ER ACHTER GEKOMEN DAT DE METER IN DE RECHTER TANK EEN VOEDINGSSPANNING KRIJGT VAN 5 VOLT.
OP DE LINKER METER IS GEEN SPANNING TE METEN.
NU IS MIJN VRAAG ALS VOLGT:WAAR KOMT DE VOEDINGSSPANNING VANDAAN EN HOORT ER OP BEIDE METERS WEL 5 VOLT TE STAAN? OF IS DIT WEL IN ORDE?

mjorink

Geplaatst door mjorink (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mbax (0) PRO, 19 jaar geleden

de voedings spanning komt van het sam fond (zekering en relais kast achter) deze zet het signaal van de tankvlotter om in een CAN signaal er zit maar een vlotter in en de andere is een zuig/straalpomp in het begin van de 203 is er een sti geweest over de tank vlotter de contacten in de vlotter zijn veranderd omdat er veel klachten over slecht aangeven van de vulstand waren ik zou even in vega (bij de dealer) laten na kijken of deze al ooit vervangen zijn zo niet ga er dan maar van uit dat het hier in zit
p.s. let bij het vervangen goed op dat je de leiding die van de linker naar de rechter tankhelft loopt niet knikt dus zo ver mogenlijk met je arm in de tank om de leiding naar rechts te voeren

mjorink (0) PRO, 15 jaar geleden

er zijn meerdere berichten door mijn vorige werkgever geplaatst op problemcar.
ik kreeg via hotmail een melding hiervan maar dit mail account wordt niet regelmatig gebruikt door mij.
ik heb mijn wachtwoord veranderd.
mijn excuses voor de overlast.

groeten marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.