Mercedes-Benz S-Klasse: te langzaam stationair

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

heb een 300 se w126 bwj 1985 had lang stilgestaan maar ze hebben er ook al flink mee gerommeld.
auto liep stationair zeer slecht op benzine en lpg, heb bougies verdeelkap rotor bougiekabels en brandstoffilter vervangen. auto heeft backfire gehad klep weer afgesteld en ook het co onder de spinnenkop was de rubber stuk hioj trok valse lucht deze ook vervangen en het complete gasklephuis vervangen in de oude gasklep hadden ze gaten geboord. nu loopt de auto redelijk op benzine alleen bij vollast begint hij te bokken.
op lpg loopt rijd hij goed en trekt als een beest alleen stationair krijg ik hem niet netjes aan het lopen de lpg specialist ook niet heb tegen alle regels in maar aan gasklepaanslag gedraaid om te zorgen dat hij in iedere geval blijft lopen.
iemand sugesties voor dit probleem???

robbie10005

Geplaatst door robbie10005 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Klepspeling?

Gr.

robbie10005 (0), 15 jaar geleden

heeft hydraulische kleppen en daar loopt hij voor de rest te mooi voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.