Mercedes-Benz E-Klasse: tellerunit is dood

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 150pk

De wagen had een licht ongeval vooraan gehad ( geen chassisschade , geen airbags uit , enkel 2 achterste gordelspanners en bestuurdersgordelspanner was uitgegaan, voorbumper en intercooler stuk )
Tijdens het repareren ging het starten en verplaatsen steeds perfect , en was er geen probleem met de tellerunit , doch plots werd hij volledig rood , nadien volledig wit , en viel hij helemaal uit ... even nadien werkte hij weer normaal , daarnaa werkte hij dan wel , dan niet . Dit alles tijdens de verplaatsingen in de werkplaats ; er werd steeds de battetij ontkoppeld .

Nu doet de unit niets meer : alles blijft zwart , toerenteller werkt niet , controlelampjes ( van bv richtingaanwijzers) werken ook niet ...

Wie weet raad ??

asl

Geplaatst door asl (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

afatsum (0), 15 jaar geleden

ik denk dat ik het weet je moet naar de dikke jef in kamp die pakt u eens mee naar achter en hij zal het wel oplossen met zijne computer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.