Mercedes-Benz C-Klasse: Temp.meter komt laat uit de hoek

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: c 180

Mijn temp meter blijft strak op nul staan,na een tik op dashboard of drempel in t wegdek schiet hij naar de bedrijfstemp op dat moment,Het lijkt wel of deze vastloopt of geplakt zit,Ik hoorde dat eventueel een rubber ringetje in de meter vervangen moet worden,zoja is dit te doen en hoe alvast greetings Okkie

omega_leiden

Geplaatst door omega_leiden (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Texas (0), 15 jaar geleden

Hoi Okkie, Ik had ook dat probleempje Met temp.en kilometerteller.Ik heb hem er uitgehaald en heb op de aanslagpen onderdeel van balpen gebruikt met secondelym wast gemaakt en alleby doet nu perfekt!!moet jij ook proberen,

Probleem opgelost,

Ramazan,

omega_leiden (0), 15 jaar geleden

Bedankt R,ik laat je tzt wel weten hoe t afloopt,gr Okkie

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

@ Texas: dit is een ander probleem.
het gaat hier om de temperatuurmeter

mvg,
Hans.

Texas (0), 15 jaar geleden

Ja hans ik had ook zelfte prob.met temp.meteren kilometerteller alleby heb ik zo'n ring op gezet onderdeel van balpen.alleby doet het perfect.

Ramazan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.