Mercedes-Benz C-Klasse: toerental op en neer zowel bij warme als koude start

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: c 180

goededag,

ik heb sinds een jaar problemen met mijn c-klasse bj 2001 het begon met dat de auto tijdens het rijden inhoudt, en dat ik een error kreeg het lijkt op een radiator/motor teken.

ook begon de auto zowel bij koude als warme start hoog en laag te springen(toerental) al een jaar heb ik dat probleem nog steeds na uitlezen in begin kwam error 'air mass flow' toen is de lucht massa meter vervangen, maar probleem deed zich nog steeds voor, ,

ik kreeg weer de error het lijkt op een radiator/motor teken.maaar gaf geen air mass flow meer aan tijdens uitlezen maar kwam lamba error dus we hebben de lamda vervangen, nog steeds probleem vandaag heb ik de temperatuur sensor laten vervangen still the same problem..

ik begin nu radelooos te worden na de luchtmassa meter lamda en temperatuursensor vervangen te hebben heb ik last van hoog en laag springen van de motor zowel bij koude als bij warme start pas na een tijdje 2 min dan springt hij niet meer hoog en laag, bij uitlezen is geen error meer te zien ...tevens maakt de motor tijdens gas veel geluid /zwaar geluid ( kreeg van sommige mensen te horen dat het leek alsof het een diesel motor was) het inhouden van de auto tijdens het rijden is nu nauwelijks te merken,.

hopelijk kunnen jjullie mij helpen want ik heb geen idee wat het kan zijn...


mvg,


Herman

Herrman

Geplaatst door Herrman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

koudstart installatie werkt niet goed.martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.