Mercedes-Benz 300d: trekhaak aansluiting

Bouwjaar: 1996

ik heb een mercedes 300 d type 210 ongeveer een maand geleden gekocht Er zit een trekhaak onder 13 polig aangesloten Nu heb ik een verloop gekocht naar 7 polig.Zodra ik dat verloopstuk erin doe en de richtingswijzer aanzet gaat het knipperen veel sneller net alsof er een lamp kapot is.Het eerste verloopstuk wat ik kocht heeft kortsluiting gegeven op rechter knipperlicht waardoor verschillende zekeringen eruit vlogen.Niet onder de achterbank.mijn waarschuwingslichten blijven wel normaal knipperen.Sinds heb ik ook geen knipperen meer als ik met de afstandbediening sluit. wie kan mij helpen Jan

j.v.d.looij

Geplaatst door j.v.d.looij (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

aupers (0) PRO, 20 jaar geleden

Is normaal, ik heb een Chrysler Neon gehad en als ik de adaptor erin deed gingen ook de knipperlichten sneller knipperen.

Paul

izzi (0) PRO, 20 jaar geleden

dit verschijnsel is kompleet normaal,enkel als de aanhanger er niet aan hangt he

j.v.d.looij (0), 20 jaar geleden

hallo,
sorry in plaats van jullie te bedanken heb ik een vraag gesteld als bedankje,dus bij deze nog bedankt
jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.