Mercedes-Benz C-Klasse: trillen in stuur en auto vanaf 100 km

Brandstof: Diesel

hallo ik heb met mijn c200cdi trillenrij in het stuur en auto vanaf 110kmh eerst ook in het rem pedaal maar heb er nieuwe remschijven onder gezet dus dat is weg. Maar ik ben er achter dat als ik de voorwielen in de lucht heb dan voel ik hele lichte speling op het rechterwiel alleen van links naar rechts en niet boven naar beneden. nu heb ik het idee dat die speling op dat stangetje op de spoorstang zit. Zou het hier aan kunnen liggen.
wie weet hoe deze heet het is die aan de rechter kant niet aan de stuur zijde. er zit een busje aan waar een bout door heen loopt lijkt me dat daar altijd wel wat speling op zit. IK heb een foto bijgevoegd + mijn stuurdemper is lek. Of zou het ook aan mijn schokdempers kunnen liggen.

ik hoop op reactie.

mvg

[url=http://img844.imageshack.us/i/p1020661v....][img]http://img844.imageshack.us/img844/6938/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

wulm86

Geplaatst door wulm86 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

spanbandje (0) PRO, 13 jaar geleden

als je het korte armpje bedoeld, met 202 er op, dit is de hulp pitmanarm, deze moet zoals de rest van het stuursysteem spelingvrij zijn.
succes marcel.

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

eerst wielen balanseren- dan stuurdemper vervangen-- speling op hulp stuurarm zorgt niet voor trillingen
gr

wulm86 (0), 13 jaar geleden

Ik ga eerst mijn stuur demper vervangen en de bus van de hulp pitmanarm en mijn voorste schokdemper. alleen vindt ik het vreemd dat ik wat speling op mijn rechterwiel heb van links naar rechts. Is een klein beetje maar het hoort niet.

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.