Mercedes-Benz : trilling in auto en stuur

Hallo, heb een trilling in mijn stuur en carrosserie bij 70 km, heb al van alles gedaan o.a gebalanceerd, andere banden en velgen,hardy schijf vernieuwd, stuurdemper vernieuwd, laatst tussenas gecentreerd, was even goed maar trilling is weer terug, moet ik dan een nieuwe tussenas kopen kopen? Auto is automaat en heeft 60.000 km gelopen. Wanneer ik hem in zijn vrij zet bij 70 km blijft hij trillen zowel in stuur als carrosserie.
Wie kan mij helpen, wordt er gek van.

J.Harlaar

Geplaatst door J.Harlaar (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Jos,
zijn de onderste fuseekogels al eens gecontroleerd?
De eventuele speling die daarop kan zitten is moeilijk te controleren omdat door de veerdruk de speling nagenoeg wordt opgeheven.
Dit is tijdens de APK ook moeilijk te constateren.(zelf meegemaakt).
Maar als je rijdt en er is speling , dan merk je dat wel.
succes.

mvg,
Hans.

ron10268 (0), 18 jaar geleden

kan het niet zo zijn dat een van de remklauwen blijven hangen aan de voorkant? want als jij de auto op 70 km vrij laat lopen en je voelt het aan je stuur zou ik daar aan denken
een kromme schijf dan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.