Mercedes-Benz E-klasse Estate 2012: Turbo

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 651924, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 125

Auto bouwt even druk op in turbo, dan vrijwel niets meer. Dan symbool oranje motortje op display..Computer geeft aan valse lucht. EGR klep is goed. Vermogensverlies. Ik denk aan toevoegen Forte en Shell V power diesel voortaan tanken. Alle slangen gecontroleerd en niets bijzonders. Ook geen olielekkages. Turboslang is op het oog goed. Wie helpt me verder?

Volvo 1

Geplaatst door Volvo 1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz E-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Nog niet laten uitlezen , zou ik doen staat een storing in geheugen , turbodruksensor zou een oorzaak kunnen zijn , met onderliggend probleem .

Volvo 1 (0), 3 jaar geleden

Op advies garage 3x Forte bij 1/4 tankinhoud gedaan. Vervolgens gereden en helaas nog geen resultaat. Toen tank bijna leeg was Shell V Power Diesel. getankt. Als het niet overgaat ga ik naar een Mercedes Specialist.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz E-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.