Mercedes-Benz Vito: VASTZITTENDE VERSTUIVERS

Bouwjaar: 1999

WIE HEEFT ER NOG EEN TIP OM VERSTUIVERS TE DEMONTEREN VAN MERCEDES VITO ( JA VAN DIE HELE LANGE VERSTUIVERS DIE VAST IN DE KOOL ZITTEN ) ALVAST BEDANKT VOOR DE REAKTIES.

GERRIT3631

Geplaatst door GERRIT3631 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

De motor goed warm rijden zo hebben wij ze er nog allemaal uit gekregen.
Succes

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zo veel mogelijk de kool wegkappen en dan een nachtje in de kruipolie zetten.
Dan de motor zo warm laten worden dat de fan aanslaat (het liefst met het inlaat gedeelte en bovenste deksel eraf) zodat je snel bij de verstuivers kan.
Suc6 Ab

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

wij hebben het zelf wel eens opgelost zoals ab-ster het zegt maar dan ook nog met een plaat hout en en zware tegel daarop en dan maar gas geven. Uiteindelijk komt hij er dan uit.

Maritieme (0), 19 jaar geleden

Zwavel (kool etc) kun je gewoon met water oplossen, dus een nacht water erop zetten. Hoe je 't doet zoals je zegt met een "Stoeptegel en hout"(?!) is dat niet een beetje overantwoord.
Geloof ook niet dat dat bevoorderlijk voor de verstuiver is.

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wij doen het als volgt. Wij monteren een langere verstuiver leiding waardoor de verstuiver meer ruimte krijgt om omhoog te komen. De verstuiver gaat echt niet stuk want hij komt er maar een klein stukje uit schieten. Met gloeispiralen doen wij het op dezelfde manier alleen deze gaat er met een noodgang uit en schiet dan in het hout, maar dat is niet erg.

Veel succes Sido Schat

peter8845 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zet ze in de 1299 van valvoline, wel goed in laten trekken. lost de kool aanslag op. heeft bij ons al bij 6 vito`s het probleem op gelost.

eric2744 (0) PRO, 19 jaar geleden

er is ook speciaal gereedschap om deze verstuivers eruit te krijgen. Deze beugel haak je onder de verstuiver (Na de bevestiging te hebben gedemonteerd)en hierin draai je de slagtrekker Verkrijgbaar bij RS tools merk Klann

GERRIT3631 (0) PRO, 19 jaar geleden

Met een nachtje kruipolie en daarna goed warm rijden hebben we hem losgekregen bedankt voor de tips !

J&S (0) PRO, 19 jaar geleden

reinegings middel door de brandstof doen van comma diesel magic plus weekje rijden daan bloed heet rijden en vallen ze er al haast uit veel succes

m0jpm (0), 17 jaar geleden

Probeer Mr. Muscle overcleaner. de spray niet het foam. doet wonderen. wel ff de motor warm draaien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.