Mercedes-Benz Viano: veer gebroken links voor

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2

viano veer links voor gebroken kwaal of pech ?

moet ik ze beide latenvervangen of alleen de kapotte ?

peter viano

Geplaatst door peter viano (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Viano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb het 1 keer eerder meegemaakt bij een Vito/Viano in de 7 jaar dat dit model nu op de markt is. Ik zou ze allebei laten vervangen oa om de reden dat de huidige veer al ingezakt is en de auto anders scheef kan komen te staan wat ook weer het rijgedrag kan beïnvloeden.

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

boven de 60.000 km of 6 jaar zegt mercedes allebij vervangen
en het is een kwaal van benz, ook de personen auto's breken als lucifer houtjes.

marc

balou1970 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb dit al meerdere malen meegemaakt ( stuk of drie keer )het is aan de eigenaar zelf wat hij doet wij adviezeren allebei te vernieuwen maar deze klanten vervingen alleen de defecte veer en deze auto's heb ik nog niet terug gezien. of ze zijn naar een ander bedrijf geweest

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Achter komt het wel wat vaker voor. Helemaal als er stevig doorgereden wordt en de auto flink beladen is. Bij de pkw komt het idd veel meer voor, helemaal bij de 203's!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Viano of stel zelf een nieuwe vraag.